0031 6 1660 89 57

Klantenservice

Verzending
De verzending vindt plaats na 1-3 dagen nadat de betaling door ons is ontvangen. Alle bestellingen worden met zorg ingepakt en verstuurd met PostNL vanuit Nederland.
Privacy 
Wij respecteren uw privacy. Alle informatie die wij verzamelen is puur om uw bestelling te verwerken. Wanneer u een account aanmaakt op onze webshop als nieuwe klant, wordt u enige persoonlijke informatie gevraagd. Deze informatie wordt gebruikt om uw bestelling en verzending te verwerken, en zal nooit worden verkocht, bekendgemaakt of verspreid aan enige andere partij. Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere bestelling.
Garantie & Retourneren
Alle producten zijn met veel liefde en zorg geselecteerd en gemaakt, we willen alleen het beste bieden. Als u om enige reden toch niet tevreden bent over uw bestelling, dan kunt u deze producten binnen 7 dagen terugsturen. Stuur een email naar info@sledgecorner.nl om ons te informeren. Alle producten moet in een nieuwe, ongebruikte staat zijn. Verzendkosten en eventuele behandelingskosten worden niet door Sledgecorner vergoedt.

Levering Prijzen en Transport

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.De verzendekosten worden tijdens de Check-out vermeld. De koper is verplicht de gekochte zaken  af te nemen op het moment dat deze bij hem worden bezorgd, dan wel op het moment dat deze volgens de overeenkomst aan hem ter beschikking worden gesteld. Indien de koper  de afnamel weigert of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk voor de levering, zullen de zaken worden opgeslagen voor risico van de koper. De koper zal in dat geval alle aanvullende kosten, waaronder in ieder geval de opslag, verschuldigt zijn.

De prijzen en leveringsvoorwaarden van een geplaatste order zijn 30 dagen geldig. Indien je als klant pas na 30 dagen betaald gelden de prijzen en leveringsvoorwaarden van de datum dat Sledgecorner het bedrag betaald krijgt.

Het is Sledgecorner toegestaan om bestellingen in gedeelten te leveren. Sledgecorner zal altijd via de mail of telefoon een bericht sturen waarom de levering in gedeelten zal plaatsvinden.

Het risico tijdend het transport van de door de klant bestelde artikelen is voor Sledgecorner. Het risico ter zake van de producten gaat  in na moment van aflevering. Het risico van eventuele retourzending is voor de klant.

Contact

   Sledgecorner

De Blieckstraat 235

3572WD Utrecht

0616608957 (Anton Sleeuwenhoek)

info@sledgecorner.nl

KVK : 58677569

BTW: NL189376570B01